Background Image

Al 30 jaar een vertrouwd adres

Aannemersbedrijf Nederpelt & zn. is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht op 16 juni 1986 door Sjaak Nederpelt. Hij startte zijn bedrijf onder de naam J. Nederpelt Timmerbedrijf en was gevestigd aan het mercuriusplein in Poeldijk. Het eenmansbedrijf vestigde in de loop der jaren zijn naam en groeide qua opdrachten, voornamelijk in Den Haag.

De werkzaamheden bestonden uit verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Na een aantal jaren is om die reden de naam gewijzigd in Aannemersbedrijf J. Nederpelt.

In 2001 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Jupiter in Poeldijk, waar zowel opslagruimte, werkplaats en kantoor ruimte zijn gevestigd.

Inmiddels is de volgende generatie werkzaam in het bedrijf. In 2013 is de zoon Aaron Nederpelt in de zaak gekomen en is de naam gewijzigd in Aannemersbedrijf J. Nederpelt & zn.

Inmiddels hebben we een ruime klantenkring in Den Haag, het Westland en omstreken en ruim 30 jaar ervaring. Wij zijn er enorm trots op dat er nog steeds klanten van het eerste uur tot onze klantenkring behoren.