Background Image

Verbouw

Op zoek naar meer woonplezier? Denk dan eens aan verbouwen. Met een aanbouw, dakopbouw of dakkapel creëert u in uw eigen, vertrouwde huis alle ruimte die u nodig heeft. Aannemersbedrijf Nederpelt werkt snel en goed en regelt het hele traject voor u.

Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren.

U kunt uw badkamer of keuken laten verbouwen. Maar het kan ook zijn dat u een grotere verbouwing wilt laten uitvoeren, waarbij u bijvoorbeeld ook de indeling van uw woning verandert. Of u heeft een oude woning die u wilt laten verbouwen.

Wij denken graag met u mee en nemen u alle bijkomende zaken uit handen. Wij helpen bij het aanvragen van een vergunning, overleggen met de architect, maar ook zorgen wij voor het uitvoeren van het schilderwerk, stucwerk, aanleg van elektriciteit, loodgieter werk etc. Wij nemen de hele klus voor u aan.

Background Image

Aanbouw

Een aanbouw kan verrassend veel vierkante meters extra opleveren. Een aanbouw wordt vaak gecombineerd met verbouwing van de woonkamer met bijvoorbeeld vloerverwarming en een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt met de aanbouw. Ook het opnieuw afwerken van plafonds en wanden behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is de begane grond weer representatief met extra woonruimte!